Kunne du tænke dig at spille volleyball i LGV, så ring til Jan på 28441166
https://lyngby-gladsaxe.dk/CuteSoft_Client/CuteEditor/Images/emsmile.gifhttps://lyngby-gladsaxe.dk/CuteSoft_Client/CuteEditor/Images/emphone.gifhttps://lyngby-gladsaxe.dk/CuteSoft_Client/CuteEditor/Images/emphone.gifhttps://lyngby-gladsaxe.dk/CuteSoft_Client/CuteEditor/Images/emsmile.gif
Klik HER, hvis du mere er til mail.
 

 NYHEDER

### To GP pokaler hjem til klubskabet ###
13. Maj 2018

Scenen søndag var Rødovrehallen. 10 Baner, 14 drengehold og 12 pigehold – det var tid til Grandprix finalerne for Ungdom.

Siden september har ungdomsholdene på Sjælland kæmpet i Grandprix turneringen igennem 11 stævner, hvor de har rykket op og ned igennem rækkerne fra stævne til stævne. Tolvte og sidste stævne blev spillet i dag – det var tid til uddeling af GP pokalerne.

Lyngby-Gladsaxe Volleys billede.

LGV havde tre hold til start.

Vores U14 drenge er her i foråret begyndt på 6-mands volley og til dagens stævne var de kommet i C-puljen med tre andre U14 hold. En stor sejr over Farum-Holte, en meget flot og lidt overraskende sejr over Grøndal og så til sidst et nederlag til VKV rakte til en plads som det tredje bedste U14 hold i turneringen.

Pigerne havde to hold med, et hold i A-rækken og et hold i B-rækken. Alle pigerne kommer fra Dame45, og de 16 piger var i dagens anledning delt ligeligt, da begge rækker virkede nogenlunde lige stærke.

Vores piger i B-rækken vandt alle tre kampe over Bogø, RS/Ishøj og Vestegnen – især sejren over RS/Ishøj var lidt overraskende, men meget fortjent.

I A-rækken besejrede vores piger først Grøndal 2-0, og i anden kampe Glostrup 2-1, et U18 mixhold, der insisterede at spille på 2.24 – det drillede pigerne noget i starten, men de overlod intet til tilfældighederne i de to sidste sæt. Slutteligt blev VKV besejret med 2-0.

Alle pigerne kunne herefter modtage pokalen som vinder af hele Grandprix serien samt pokalen for bedste U16 hold.

BILLEDTEKST:
Grandprix vinder 2018!
Øverst fra venstre: Alberte E., Ingrid, Astrid, Alberte J., Beatrice, Lorenza, Ida og Helene.
Nederst fra venstre: Iben, Olivia, Rikke, Frida L., Liva, Louisa, Katrine og Frida K. 

### D3 vinder kredspokalen ###
12. Maj 2018

Som det eneste damehold i klubben stillede D3 til start i kredspokal turneringen.

De har været igennem indledende runder, kvart- og semifinaler - og i går stod de så i finalen mod DTU volley.
Finalerne i herre-, dame- og mixrækkerne blev afholdt i Idrætshudet på Østerbro i et stort opslået arrangment af Sjællands Volleyball Kreds.

Lyngby-Gladsaxe Volleys billede.

"De dygtige D3-piger gik hele vejen i dag ved dagens kredspokal-finale, hvor DTU-volley blev slået med 3-1.
Målet for denne sæson blev dermed opfyldt...Fantatisk ????", udtaler headcoach for D3, Christian Andersen.

Det var en tæt kamp, hvor der blev kæmpet godt på begge sider af nettet. Men vores piger havde lidt mere Girl-power i form af Mia og Freder, som begge havde en godkendt dag på kanten og vandt en stor del af LGVs angreb. Christian var dog adskillige gange meget bekymret over pigernes spil.....men ok, han bliver jo aldrig helt tilfreds ??

I 4 sæt, som blev det afgørende sæt, fik vi en katastrofal start og var bagud med 6-16. Men så tog server-maskinerne Mia og Clara over. Mia servede 8 point hjem og herefter servede Clara 4 point hjem.....pludselig var stillingen 18-18. Vildt godt gået i en presset situation ??

Mia blev valgt til kampens spiller....Helt sikkert fortjent.
Holdet vil gerne takke alle de tilskuere og skadede spillere, som dukkede op for at støtte dem.

BILLEDETEKST:
Vinder af kredspokalen 2018 - DAME3!
Øverst fra venstre: Træner Christian, Clara, Rojbin, Mette, Mia, Frederikke, Julie og Tine.
Nederst fra venstre: Sara, Signe, Louise, Anna og Camilla.

FOTOGRAF:
Sakset fra D3s FB-gruppe.


### Masser af Metal hjem til LGV fra Teenvolley SM ###
9. Maj 2018


I den forgangne weekend blev sjælandsmesterskaberne i Teenvolley afholdt.

Teenvolley er spillet på lille bane med 2-3 spillere på banen.
Hele 60 hold var tilmeldt i de fire rækker, U14 drenge, U14 piger, U16 drenge og U16 piger.

LGV pigerne og drengene var på pletten og høstede masser af fine placeringer hjem til klubben.

Carsten Lillelund Olsens billede.

En rigtig god weekend, hvor der bliver spillet utrolig meget bold – masser af boldberøringer, der udvikler også de mere garvede spillere utrolig meget.

## HU14 A-rækken ##
Bronze til Villads og Tobias
5. plads til Nikolaj og Daniel

## DU16 rækken ##
Guld til Helene, Iben, Beatrice og Frida K.

## DU14 B-rækken ##
Bronze til Alberte J., Cecilie, Chili og Anna H.

## DU14 A-rækken ##
Guld til Ida og Rikke
Bronze til Alberte E. og Frida K.

BILLEDTEKST:

Øverst:
Fra venstre: Helene, Iben, Frida L. og Beatrice.

Nederst til venstre:
Fra venstre: Cecilie, Anna H., Alberte J. og Chili.

Nederst i Midten:
Villads og Tobias, der lister væk med deres bronzemedaljer.

Nederst til højre:
Fra venstre: Frida K. Ida og Alberte E - Rikke på gulvet.
 

### U18 pigerne bliver nr. 5 til U18 DM ###
6. Maj 2018

 
En plads i semifinale var målet for vores U18 piger, da de drog til U18 DM her i weekenden i Gentofte Sportspark.

Det var lige ved og næsten.

Carsten Lillelund Olsens billede.

Pigerne skulle spille kvartfinale i morges mod et sammensat hold fra Sønderborg og Århus. De havde troen på det inden kampen, og alt gik planmæssigt indtil 16-12 i første sæt.

Herefter var det som om pigerne forkrampede – måske det var tanken om sidste år, hvor de led nederlag på selv samme bane, til selv samme DM, selv samme dag, selv samme tidspunkt og i selv samme kvartfinale – kun modstanderen var anderledes.

De uprovokerede fejl hobede sig op, og det flotte spil fra lørdagens indledende kampe stod voldsomt i kontrast til den præstation, som pigerne leverede i resten af kvartfinalen. Pigerne tabte 22-25, 22-25, og skuffelsen var ikke til at bære for mange af dem.

Et par timer senere skulle holdet spille om 5. pladsen. Modstanderne var Middelfart – og til kampen havde head coach Nikolaj valgt at skifte en del ud i forhold til tidligere. De sultne spillere kvitterede med flot volley, god energi og en sikker 2-0 sejr, der bragte glæde tilbage i lejren.

Senere på dagen blev Silvia fortjent valgt til Dream Team som DMs bedste center.

Holdet valgte selv Silvia som holdets bedste lørdag og Anna Ulderup som holdets bedste søndag.

De fleste af pigerne vender nu hovedet mod eksamenerne i gymnasiet og 9. klasse – pause fra volley en uges tid, inden træningen fokuseres mod ungdomsstævnet i Ungarn i starten af juli måned.

En lille håndfuld af pigerne går dog på træningsbanen igen allerede i morgen, da de - sammen med klubbens udvalgte U16 piger - skal fortsætte træningen sammen frem mod U16 DM i Brønderslev om 3 uger.
 

### 2x DM Guld til U14 holdene ###
22. april 2018

 
Der er masser af grøde i dansk volleyball. Det målrettede arbejde med kids volley gennem en del år har skabt mange gode, unge volleyballspillere, så kvaliteten i kampene er hævet ganske betydeligt.

Spillerne fra Lyngby-Gladsaxe kan også være med på det niveau.

Det beviste de ved DM for U14-hold i Middelfart.

Pigerne fra Lyngby-Gladsaxe Volley (LGV) havde i månederne op til DM i suveræn stil vundet turneringen om sjællandsmesterskabet i almindelig volleyball, og var inden DM af mange klubber i Danmark udråbt til storfavoritter.

Middelfart Volleyball Klubs billede.

I den indledende pulje blev Gentofte, Amager og Ikast alle besejret 2-0 i sæt. Efter førstepladsen i puljen var pigerne direkte i semifinalen, og de skulle derfor ikke igennem de altid svære kvartfinaler.

Semifinalen mod Farum-Holte blev ren opvisning fra LGV pigernes side, der vandt 25-7, 25-13.

Kulminationen af tre års målrettet arbejde med denne gruppe piger stod nu for døren. Nerverne var helt uden på tøjet, og pigerne gik indtil finalen spændte, tændte og med en normalt sjældent set nervøsitet.
Modstanderne var et sammenbragt hold fra Odense klubberne Fortuna og DHV.

LGV-pigerne kom hurtigt bagud, og de kæmpede med masser af uprovokerede fejl. I den intense larm fra tilskuerpladserne arbejdede pigerne sammen på banen for at finde løsninger i de små pauser mellem hver bold Stille og roligt kæmpede de sig tilbage i kampen og vandt første sæt 25-23. Herefter var der styr på nerverne. Andet sæt blev ren opvisning i hvad pigerne formår i alle spillets facetter, og pigerne kunne med en sætsejr på 25-9 bryde ude i vild jubel
-LGV drengene havde ligesom pigerne vundet den kvalificerende turnering til DM. Drengene stiller op i Teen2 rækken, hvor man spiller tre personer på lille bane. Disse tre fantastiske unge boldtalenter kan, til enhver tid med vindermentalitet og eminent volley, presse samtlige hold, selvom vores drenge ofte er et hoved mindre end modstanderne. Træner Jonas Napier havde heller ikke inden DM lagt skjul på sin tro på drengene, da udmeldingen omkring holdets målsætning var, at vi regnede med at vinde guld, fortæller Carsten Olsen fra LGV.

Drenge udfordret
Drengene skulle igennem en lang indledende pulje, hvor først Varde, Amager og Bested blev besejret sikkert med 2-0. Herefter var der puljefinale mod drengene fra Lyseng, hvor en af drengene havde vundet DM sidste år. En svær kamp, hvor det bølgede frem og tilbage, men LGV drengene holdt fuld fokus hele vejen og vandt en tæt og velspillet kamp med 2-0. Dermed var drengene direkte videre til semifinalen, hvor de to meget høje spillere fra Holbæk ventede. Det blev på mange måder en intens affære, da vores drenge var ekstremt udfordret overfor modstandernes blokader og dominans ved nettet i det hele taget. Men vores drenges sikre grundspil og tålmodighed bar frugt. Sejr på 15-13 i tredje og afgørende sæt siger alt.

Middelfart Volleyball Klubs billede.

I finalen, igen mod drengene fra Lyseng, var der spænding i første sæt, men drengenes power i angrebet gjorde udslaget i en sikker 2-0 sejr. Stor forløsning for de unge drenge, der i den grad har vist, at man sagtens kan vinde i volley, selvom man ikke er de højeste. Anført af Villads, der blev valgt til mesterskabernes Dream Team, kunne de fortjent bringe den store pokal hjem til Lyngby-Gladsaxe.


 

 

 

Seneste nyheder

Kommende events